Deysselbuurt.nl

Open Straat 2024

Op donderdag 20 juni tussen 16.00 en 19.00 uur is de Open Straat weer in de Lodewijk van Deysselstraat. Alle buurtbewoners zijn van harte welkom.

Oplevering Burgemeester Röellstraat

Tegelijkertijd met de Open Straat wordt de oplevering van de Burgemeester Röellstraat gevierd bij het Jongerencentrum The Village (Burgemeester van Leeuwenlaan 59). 

Kom langs en vier de oplevering van de vernieuwde stadslaan met ons! Ondernemers uit de buurt zorgen voor hapjes en drankjes. Ook rijdt er speciaal een historische tram tussen het Slotermeercircuit en het Lambertus Zijlplein. Aan boord komt u meer te weten over de vernieuwing. Waarom is de straat vernieuwd? En wat is er veranderd? Een rit duurt 10 minuten

Om 16:00 heet Sandra Doevendans (Dagelijks Bestuur Nieuw-West) u welkom.

Van 16.15 tot 17.15 rijdt de historische tram door de nieuwe Burgemeester Röellstraat. 

Buurtmarkt
Op straat is er weer een markt. Hier kun je planten ruilen, lokale producten proeven en tweedehands spullen kopen. Ook Rochdale, de gemeente en de architecten die de nieuwe woningen gaan ontwerpen zijn aanwezig. Hier kan je terecht met alle vragen over de vernieuwing van de buurt.

Voor buurtbewoners zijn er drie gratis kramen. Die zijn voor mensen die hun talent of hobby willen laten zien. Kun je bijvoorbeeld goed henna-nagels kleuren, breien, schilderen, haren knippen, kleding maken of iets anders? Dan kan je een kraampje aanvragen door langs te gaan bij Cascoland of een mail te sturen naar: info@cascoland.com.

Verder is er bij alle winkels in de straat iets te doen. Wat precies? Kom langs en ontdek het zelf!

Kleurwedstrijd
De kleinere kinderen kunnen ook dit jaar weer meedoen met een kleurwedstrijd. Voor de
grotere kinderen is er een tekenplaat om hun droomtuin op te tekenen. Lever de tekening op
20 juni in bij de ZelfMaakZaak aan de Lodewijk van Deysselstraat 69. Elke tekening krijgt een leuke prijs.

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste info!